Skip to main content

Din egen webshop...

...til kun 99,- / mdr?

Udvikling af Webshop

Kunne du tænke dig en webshop til kun 99,- / mdr?

Kan det virkeligt lade sig gøre, når prisen hos mine kollegaer ligger omkring 375,-?

Jo - det kan det fordi jeg (ofte) benytter løsningen OpenCard. Det vil sige at alt software er OpenSource, og derfor ganske gratis.

Nu siger overskriften godt nok Webshop for 99,- / mdr. men det er faktisk ikke HELT korrekt. Der er nemlig yderlige udgifter, som hverken du eller jeg kan komme udenom.

Dels skal jeg jo have lidt for de timer jeg bruger på at sætte din shop op, og skabe et flot og unikt design. Men der udover er der også en løbende udgift til det system der skal tage imod betalingen fra de besøgende kunder.

Derfor skal du have en indløsningsaftale med Nets (PBS), og et betalingssystem, ePay eller lignende. (Disse priser skal OGSÅ lægges oveni priserne som andre reklamerer med)

De faktiske priser kan ses herunder.
Opsætning/Design
Denne pris er variabel, og afhænger meget af dine ønsker.
Web/mail hotel
Fra 99,- /mdr.
Betalingssystem (ePay)
Kun danske kort: 399,- oprettelse og 99,- /mdr.
Danske og udenlandske kort: 599,- oprettelse og 199,- /mdr.
Indløsningsaftale (Nets)
Danske kort: 250,- oprettelse og 84,- /mdr.
Udenlandske kort: 1.000,- i oprettelse og 149,- /mdr.
Faktiske priser på en kørende webshop.
Så faktisk kan de løbende udgifter for en kørende webshop ligge imellem 282,- og 447,- / mdr. Så man skal ikke bare have en shop, for at have en shop - der skal faktisk sælges noget, før det løber rundt. Alle priser er ex. moms.

Men fakta er, at systemet jeg kan levere er lige så godt (om ikke bedre) som det mine kollegaer kan levere. Med i købet får du naturligvis landets bedste support.